lørdag den 5. januar 2019

Som Sebastian skrev - en ko er en ko til den dør, eet skridt frem og to til-bage.


Man bruger ikke mere "KO-EN" i markedsføring af Sønderborg,
Det var vist også et på-hit fra ”akademisk side” – og hvor den sunde-
fornuft var gået fløjten-


POLITIK: Bliv klogere – Det er helt Sønderborsk. .  sådan kørte Sønderborg Kommune en kampagne for nogle år siden  og man ville i denne kampagne også ha´ en ko til at sige miav. Og fik  endog ”klistret en ko op på rådhusfacaden”  en ko som symbolsk kiggede ind i Byrådssalen.   

Man bruger ikke mere "KO-EN" i markedsføring af Sønderborg,
Det var vist også et på-hit fra ”akademisk side” – og hvor den sunde-
fornuft var gået fløjten!
Kampagnen har jo fået ny aktualitet,  præcis det med at blive klogere – Man lærer af sine fejl. Men alligevel lytter politikerne mere til ”de højt uddannede og højt betalte akademikere, som er ansat  hos kommunen”, end til den sunde fornuft. Disse kloge hoveder har fundet ud af at  ”man” d.v.s. politikerne s k a l  opsige aftalen med  Diakonhjem´s drift af det populære  ”Dalsmark Plejehjem” i Rinkenæs. Man har sågar fået en rinkenisser "overbevist", formanden for Social- og Seniorudvalget Preben Storm  (S). Fakta er nok, at politikerne skal ingenting, og i hvert tilfælde ikke opsige aftalen på grund af formalia, som er  det  strå nogle politikere holder fast i efter den fatale beslutning! Man kunne da bare sende det i udbud hvis det overhovedet er nødvendigt så enkelt er det -
Nej der helt sikkert en overordnet idé om at der kan spares. Men det bedyres: Det er ikke derfor man vil tage opgaven tilbage til kommunen. Hvem tror på den? Eet skridt frem og to til-bage,til der hvor jeg var lige før  -  Såd'n er det ofte med køer!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar