torsdag den 10. januar 2019

IPnordic A/S , har fået Hollandske og Tysk ejer igennem firma WRH Nordics ApS



GRÅSTEN:   Skiftet i  IPNORDIC A/S  ejerskab, ses ved at hele den gamle bestyrelse er udskiftet med Martijn van der Pas,  Holland den, Dr. Ralf Ebbinghaus ,Tyskland, Stijn Nijhuis, Holland(formand) alle udskiftninger et sket  i dag per den 10. januar 2019. I direktion sidder Direktør Charles  Jensen Ginnerskov  (søn  af IP-Thorben) dog nu uden far.

Alle aktiver og passiver blev  via en såkaldt spaltning af IPnordic A/S  den 30. november 2018 overdraget til   Domibus A/S. 

Hvor der er i realiteten er den afgående bestyrelse og ene halvdel af direktionen  i IPNORDIC A/S som sidder,    med  Søren Birger Christiansen,Thorben Uhd Ginnerskov Jensen, Charles Kenneth Uhd Jensen Ginnerskov, Ib Rossen Nissen og Peter Boris Fleggaard. I direktion sidder  Thorben Uhd Ginnerskov Jensen. Som også dækker ejerkredsen via forskellige  selskaber.
Oplysninger stammer fra  det Danske og Hollandske cvr registre.

Fakta for WRH Nordics ApS
Blev stiftet den 11. december 2018, i København med en aktiekapital på 50 t. kroner af Within Reach Holding B.V, Holland. Dette selskab blev stiftet i Holland den 18. juli 2018   af Stijn Nijhuis som er direktør i  dette selskab. WRH Nordics ApS er  det Martijn van der Pas  som er direktør.
Så selskabet som har købt telefon-delen af IPnordic  har gjort det med  et selskab, som har 50 tusinde kroner i kassen...
  

Det er med selskabet Castra ApS, som også ejes  af Thorben og Søn med 50 procent til hver, man har fået lov til at  købe Sønderborg Kaserne ved at love mindst 400 nye arbejdspladser..
Og man har beholdt Det gamle Rådhus og de software produkter som er tilknyttet hoteldrift.


Link til hjemmesider hvor  produkter fra  det firma som har købt IPnordic:


Firma SWYX


VOICEWORKS


CENTILE
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar