søndag den 20. januar 2019

Hvem kan få borgmesteren tilbage til virkelighedens verden? ”Keine experimente ” !


Satire billede med indsat taleboble......

POLITIK: Tidligere var der altid nogle grå eminencer i Socialdemokratiet i vort område, som kunne  sige de rigtige ord  til en siddende S-borgmester. Men de tider er  åbenbart forbi, efter at Erik Lauritzen  opnåede  ottetusende og fire tyve stemmer ved det sidste kommunevalg ud af socialdemokraternes i alt 18.057. 

Nu kører den tidligere landbrugslærer  næsten  sit  eget  socialistiske eksperiment først med vedtagelsen af opsigelsen af aftalen med Danske Diakonhjem, omkring Dalsmark Plejehjem og kort tid efter med hjemtagelsen afhentning af skrald  .. som dog blev forpurret af  en såkaldt regnefejl – eller som der stod T A S T E  fejl. Det var måske en taster, som ville glæde  S-borgmesteren, ved at  gøre noget som han eller hun var sikker på ville gøre  Putin  øøøhh  Erik rigtig rigtig glad….    

Måske der til  næste valg kan kommer et slogan opsom   den første tyske kansler efter krigen Konrad Adenauer  havde, for at advarer imod  at stemme på SPD –socialdemokraterne i Tyskland,  sloganet:  ”Keine experimente ”  og det skulle underforstået ingen socialistiske eksperimenter,  som ved valget i BR i 1949, hvor  eksperimentet  dengang  bl.a. var  at Socialdemokraterne ville melde Tyskland helt ud af NATO.   

Så alvorligt er det dog ikke i Sønderborg Kommune endnu,  og alligevel, når man af ideologiske grunde  vil opsige en aftale med Danske Diakonhjem, som har løbet over 45 år og aldrig har givet anledning til utilfredshed snarer det modsatte for de berørte familier og borgere, så er man måske godt på vej, og vælgerne har nu set hvad det kan føre til med en egenmægtig S- borgmester. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar