fredag den 25. januar 2019

Bøller eller ej….



UNDERHOLDNING: Kleinschmidt var en begejstret  KINA  fortaler, og  lod ikke sin velkomst hverken på engelsk eller dansk påvirke af  en demonstration ved indgangen til ALSION hvor deltagerne kaldte KINA EN BØLLENATION. 


Underholdningsmesteren
1. viceborgmester
Stephan Kleinschmidt SLP
Bød velkommen på både
Engelsk og dansk---
I salen var der på trods af en proklameret udsolgt sal flere tomme sæder. Som måske kan skyldes den måde billetterne  deles  gratis ud på nettet. Og de der blev væk, burde både sidde med en flov smag i  munden, men også være skuffet, for de  gik virkelig  glip af  fremragende underholdning og dette uanset  at nogen udråber Kina til en bølle nation.
Der var  balletoptrin af verdensklasse stående  på tåspids på  mandlig balletdansers  skuldre, spektakulære akrobatikspring, som næsten fik åndedraget til at stå helt stille og mennesker, som kunne bøje deres krop så man kunne blive helt dårlig ved tanken om at skulle gøre noget blot der lignede. 


Og ultimativ balancekunst hvor en udøver hopper fra hoved til hoved  på hovedet, var grænseoverskridende og  ikke mindst da det gik i højden  med hop på hovedet  på lange stænger og her dog  med sikkerhedsline for at afslutte på to menneskehoveder som balancerede med meterlange stænger  også på hovedet hvorpå balancekunstneren landede  sikkert,  også her  holdt man per automatik vejret – føltes i  flere  sekunder.
 Som en gestus til Danmark spillede  en gruppe musikere på kinesiske instrumenter ”Den blå anemone” … en helt igennem vellykket og farverig underholdnings aften leveret  gratis til folket af Folkerepublikken - ”Bøllenationen” som de konservative har udråbt Kina til… men vi morede os…alligevel...

Viftende med det Tibetanske flag blev  tilskuerne modtaget af de Konservative demonstranter foran Alsion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar