fredag den 12. januar 2018

Tryghed skaber fremgang...





GRÅSTEN: Hverken  grænsekontrol eller at  der er kommet hjemmeværnsmandskab eller andet militær personel ved  grænseovergangene,  har  fået indvirkning på turismen og  udlejning af sommerhuse i Danmark i 2017. Man kan faktisk sige tværtimod. 

Med den seneste opgørelse, som lige er blevet offentliggjort af Danmarks Statistik, var der alene i november 2017 en stigning i  udlejning  i feriehuse på hele 15,4 procent.  Set i forhold til november 2016, Stigningen for lejere, kun  fra udlandet var på hele 18,3 procent   i denne måned.  Den totale udlejning i 2017   frem til og med november, kom op på et historisk højt niveau  med 18,502 millioner  overnatninger. Rekorden i 2016 var på 18,009 så alt i alt en halv million flere gæster trods ”hjemmeværn” og dårligt vejr.  
 
Det er måske netop  trygheden, der bliver signaliseret med kontrollen ved grænsen,   som er Danmarks bedste kort når det gælder kampen om turisterne, så kommer vejret i den anden række.  Det er nok en trist nyhed for det danske mindretal i Sydslesvig, som igen og igen tordner sig op over grænsekontrollen og Dansk Folkeparti, som for nylig har fået skyld for at den danske kultur mister ikke ville give millioner af kroner til et faldefærdigt hus i Flensborg, som  nogen havde planer om at gøre til ”Mindretallenes hus”  for bl.a. danske skatteyderes penge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar