tirsdag den 30. januar 2018

Svækker det mon modstanden?





KAMPPLADS: Brugsernes ( Coop Danmark FDB) formand Lasse Bolander prøver  måske med en meget  tidlig ”offentliggørelse” af  nogle del resultater fra 2017 regnskabet, at svække de kræfter i COOP, som vil af med ham som formand. 

Formanden gør, opmærksom på, at FAKTA kæden,  brugsernes smertensbarn  atter vil give underskud, som dog er meget mindre end sidste regnskabsår 2016, ifølge formanden. Overskuddet i brugsernes EDBIT er tredobbelt, men det blev netop tre gange dårligere ved sidste regnskabs år, så måske hjælper det ikke formanden ret meget i formands-kampen?     

Det undre faktisk mange i ude brugsforeningernes lokale ledelser, at formanden allerede nu  er ude, men det er måske rettidig omhu, for formanden for samtlige brugser i Danmark, er på valg til april 2018. Og  bl.a. kræfter i Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening (BA) er for tiden på jagt efter en kompetent modkandidat til den siddende formand, skriver Berlingske Business. 

Lokalt sidder uddeler Jesper Thomsen i  den 12 mand store  bestyrelsen for de selvstændig Super Brugser og er  talsmand for de 140  selvstændige butikker i denne gruppe af  supermarkeder  i COOP Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar