fredag den 26. januar 2018

240 flygtninge -asylsøgere ud af 414 modtog fortsat offentlig hjælp i december 2017






DANFOSS-JØNNE: I 2014 tog Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand i Danfoss, og Stephan Kleinschmidt´s (SLP)   protegé , initiativ til at starte Asylprojekt Sønderborg, der skulle arbejde for at gøre det langt mere enkelt og fleksibelt at få kvalificerede flygtninge ud på arbejdsmarkedet. Og Sønderborg  Kommune har nu lavet og offentliggjort  en opgørelse over  hvor mange af de mulige asylsøgere, som er kommet  til at blive selvforsørgende. 

Med udgangspunkt i oplyste tal, som er Sønderborg Kommunes egne registreringer, var der 61 procent  af  asyl gruppen, som ikke var  selvforsørgende.  Et år tidligere i august 2016  var der 88 procent som ikke var selvforsynende. Tager man  de seneste oplyste tal, så var der i december 58 procent som ikke var selvforsørgende.  I faktiske tal er der 174 som er selvforsørgende ud af 414  mulige   eller 240 som fortsat lever af offentlig hjælp.  Hvis det var procentandels  tallene fra august  2016 som var blevet videreført til dato havde det været  364 på offentlig forsørgelse. 

Tallene fra Sønderborg Kommune giver  ikke svar på hvor mange indfødte danskere som er   på bistand, fordi de ikke fik det tilbud eller den hjælp flygtningene har fået, for at komme i arbejde.

På Danfoss, arbejder der i dag danskfødte arbejdere, som kun ansat fra dag til dag igennem  vikarselskaber…..mange endda  i deres tidligere faste job som de havde da de var direkte ansat  på DANFOSS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar