onsdag den 16. december 2015

Endnu en virksomhed på Slotsgade 9 har set dagens lys....




GRÅSTEN: En ny ApS virksomhed har set dagens lys i Gråsten. Navnet er GREYSTONE LIGHT APS . Det er ifølge  CVR registret  SKYTSBORG HOLDING ApS  og   INSANMA IVÆRKSÆTTERBUREAU ApS, der står som stiftere. Og der er indsat 2 direktører  Bo Zoega Christensen, Rinkenæs  og  Jesper Gade Nissen Rinkenæs. Selskabet har hjemadresse i  bygningen Slotsgade 9 i Gråsten bymidte. 
 Hvor også  firmaerne PÅ DYBT VAND REKLAMEBUREAU IVS, INSANMA IVÆRKSÆTTERBUREAU ApS og  TEGULAZ ApS har hjemadresse.  

Bo Zoega Christensen er også med i direktionen i TEGULAZ og Jesper Gade Nissen er med i direktionen i PÅ DYBT VAND REKLAMEBUREAU IVS.
Indtil nu er det kun Tegulaz ApS af de 3 registrerede selskaber, som har offentliggjorte  regnskaber i CVR registret. Og i det seneste afleverede fra den 24. juni 2015 og  omhandler perioden fre 1.1. til 31.12. 2014 har firma Tegulaz  haft et underskud  før skat på 448.000 kroner. I regnskabet for samme periode i 2013 var underskuddet  545.000 kroner. Selskabet havde ved udgangen af 2014 en negativ egenkapital på 913 tusinde.  Ejerne af Tegulaz ApS er SKYTSBORG HOLDING ApS, Rinkenæs,  50-66,66% JOHS. CHRISTENSEN & SØNNER HOLDING, Bov Henrik Koch, Gråsten  
Underskuddet i  det senest afleverede regnskab for TEGULAZ blev i ledelsesberetningen forklaret ved,  at selskabet har været i en opstartsfase, hvor der har været fokus på at skabe leverandør kontakter og  etablering i markedet.  Ledelse forventer et positivt resultat  for året 2015 ifølge beretningen.  


Skytsborg holding ApS,Rinkenæs havde i regnskabsåret 2014 en egenkapital på 19.800 . Anpartskapitalen er på 80 t. kr. så  anpartskapitalen var ikke intakt ved regnskabsaflæggelsen.

Den nye virksomhed Greystone Light ApS, skal ifølge branche koden beskæftige sig med : Engroshandel med møbler, tæpper og belysningsartikler og formålet er at drive handelsvirksomhed med detail og engros salg, samt anden aktivitet som der af følger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar