fredag den 18. december 2015

Er der en, der går og kigger undersøgende på dit hus?




POLITIET-oplyser: Når husejere de næste dage ser fremmede gå rundt og kigge intenst på kvarterets villaer er det ikke nødvendigvis indbrudstyve. Det er måske politiet.
Sikringsrådgivere fra Syd- og Sønderjyllands Politi tager nemlig tyvens briller på og kigger på udvalgte villakvarter mellem klokken 17 og 21. Her vil de have øje for huse, der er åbenlyse indbrudsemner. Ejeren får så en flyer og en brochure ”Hvor mørk er din hverdag?” i sin postkasse. Flyeren fortæller, at politiet har kigget forbi, og brochuren giver samtidig ti gode råd om, hvordan indbrudssikringen kan blive bedre.
Tidspunktet er valgt, fordi det er her, der statistisk set er størst risiko for indbrud.Selv om antallet af indbrud er på vej ned, så er der stadig for mange. Både i Danmark som sådan og i Syd- og Sønderjyllands Politikreds. Mange af dem kan undgås med god sikring og med nabohjælp.

Julegave fra politiet og Syd Energi
Hvis sikringsrådgiveren så synes, at et hus ser ud til at kunne trænge til en sikringsmæssig opmuntring, så kan det være at politiet har efterladt et gratis tænd/sluk-ur. Syd Energi, der også kendes som SE, har nemlig i forbindelse med kampagnen sponseret 200 ure til huse, der trænger. SE er i forvejen samarbejdspartner for politiet omkring forebyggelse og opklaring af elektricitetstyverier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar