onsdag den 18. december 2013

Vil Hattesen gå i fængsel?



Hattesen i samtale med Borgmester Nyegaard ved åbning af Torvedagene 2013 (Arkiv foto)




































GRÅSTEN:Vil blad udgiver  og chefredaktør Gunnar Hattesen,Gråsten AVIS,  gå fængsel, for at undgå at genindrykke en kendelse, som bladet har fået af Pressenævnet  med en  berigtigelse omkring kritik af Gråsten Avis for at overskride grænserne for frisprog i læserbreve. Hvor  forstanderparret på Rønshoved Højskole bliver  hængt ud  med grove beskyldninger. Beskyldningerne overskrider de grænser for frisprog, der ellers er i læserbreve, og forstanderparret burde have haft mulighed for at svare på beskyldningerne. Det fik de ikke, og derfor får avisen kritik af Pressenævnet.

Kendelsen har været bragt én gang, men Pressenævnet er ikke tilfreds med  placeringen eller overskriftsstørrelsen . Og chefredaktør  Gunnar Hattesen  har nægtet at bringe den en gang til. Og har udtalt til  fagbladet "Journalisten", at han ikke vil trækkes rundt i manegen af  forstanderparret som han mener bladet ligger i krig med.

Pressenævnet har  skrevet til avisen, at hvis ikke kritikken bliver bragt  en gang til udløser det bøde - og i sidste ende fængselsstraf.

Men kan Gråsten Handelsstandsforening ha´ sin formand  siddende i fængslet?

Artiklen i Journalisten:

Kendelsen fra Pressenævnet :