onsdag den 11. december 2013

Sådan kan du undgå indbrud i dit område




Ifølge en pressemeddelelse fra Sønderborg  Kommune, kan en fjerdedel af alle indbrud undgås hvis  borgerne i kommunen går ind for NABO-hjælp. Derfor har  kommunen indledt et samarbejde med  Sønderborg Lokalpoliti  for at få  endnu flere til at  benytte Nabo-hjælp.

Borgerne i Sønderborg Kommune er gode til at bruge ordningen. Men der er plads til mange flere, og det er det vi forsøger at skabe opmærksomhed omkring, siger vicepolitiinspektør Preben Westh, Lokalpolitiet i Sønderborg

Skiltet som skal afskrække indbrudstyve fra at begå indbud i dette villakvarter (Foto  Politiet)


Politiet  prøver  sammen Sønderborg Kommune  at komme indbruddene til livs. Kommunen og lokalpolitiet opfordrer derfor ansatte og borgere i Sønderborg Kommune til at stå sammen og anvende Nabohjælp.

Lokalpolitiet i Sønderborg  vil sammen med kommunen udbrede kendskabet til Nabohjælpsordningen. Det gør vi via vores intranet til medarbejderne og via hjemmesiden og vores facebookside til borgerne, siger vicekommunaldirektør Jette Østergaard.

Jo flere I er, jo bedre virker Nabohjælp. Kontakt derfor gerne dine naboer for sammen at oparbejde et fællesskab mod indbrud. Det kræver ikke meget ekstra arbejde for dig og dine naboer i fællesskab at holde øje med hinandens huse, når en nabo er på ferie, weekend, natarbejde og lignende.


Du kan læse meget mere på www.nabohjælp.dk og http://www.dkr.dk/organiseret-nabohj%C3%A6lp . Her kan du også downloade postkort, du kan dele ud til dine naboer.