torsdag den 5. december 2013

Alt under kontrol

Foreløbig syv opgaver til beredskabet. Beredskabet i O-rummet hos Brand&Redning i Sønderborg kan foreløbig melde om alt under kontrol. Der har hidtil været syv alarm-opkald,  her klokken 15:45,
som har været fordelt over hele kommunen.

Bl.a. kan nævnes en mur, der truer med at vælte over i en bolig i Dynt. Skaden er vurderet og beboeren rådet til at tage hen til familie andetsteds. Østergade i Guderup var kortvarigt spærret, da man frygtede, at en træ ville vælte. Efter at en større gren var fjernet, kunne afspærringen ophæves. I Egernsund skulle nogle affaldscontainere bindes fast, og på Augustenborg Landevej i Sønderborg blev der kørt ud til et hus, hvor det regnede ind. På det tidligere plejecenter Caroline Amalie-Gården i Augustenborg blev meldt om tagsten, der faldt ned.

- Vi håber og tror på, at alle har taget fornuftige forholdsregler, således at folk forbliver i sikkerhed og ikke kommer til skade under orkanen. Ligeledes kan vi jo håbe på begrænsede materielle skader, men det må tiden vise, siger afdelingsleder hos Brand&Redning, Søren Kafton Simonsen.