torsdag den 5. september 2019

Trafiksikkerhed forbedres for 1,6 millioner i Adsbøl



 
Forbedringerne omkring Kobberholmvej og Sønderborg Landevej Foto montage : Sønderborg Kommune
GRÅSTEN/ Adsbøl: Teknik og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune har besluttet, at cykelstien  bl.a  skal flyttes, og de skal laves en byport i form af et helleanlæg. 

Dertil kommer en ny svingbane og forbedring af oversigtsforholdene omkring friskolen Æblegården. Man håber at tiltagne vil sikre at hastigheden kommer ned. 
 
Stefan Lydal  DF

Udvalgets næstformand, Stefan Lydal DF,  udtaler: Vi har fået et fint oplæg med forslag til fire tiltag, der kunne gennemføres enkeltvis, men heldigvis rækker økonomien til, at vi kan gennemføre det hele.
Forbedringerne omkring Truenbrovej og Sønderborg Landevej Foto montage : Sønderborg Kommune


Der udføres følgende forbedringer:

Et nyt helleanlæg (byport) ved bygrænsen mod øst, lige før Truenbrovej. Helleanlægget indebærer hastighedsdæmpende indsnævring af vejbanerne. Gadebelysningen føres frem til byporten

Krydsningsheller ved Østerbakken, som bryder det lige vejforløb igennem byen, ligesom venstresvingsbane mod Østerbakken etableres for at minimere risikoen for bagendekollisioner

Fremrykning af cykelsti og hajtænder ved Kobberholmvej, så oversigtsforholdene bliver bedre

Ventearealet (støttehelle) på helleanlægget ud for Æblegård Friskole udvides til to meters bredde. Fladen hæves for at øge trygheden for de bløde trafikanter.
 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar