lørdag den 14. april 2018

Strongit ApS med hovedbase i Gråsten lander endnu et kanon regnskab dennegang for året 2017.




Strongit Aps  hovedadresse i Gråsten
Gråsten: Endnu engang  kan hovedaktionær Peter Eberle, glæde sig over  resultatet  i Strongit Aps. Med den næsten samme bruttofortjeneste, som i regnskabsåret 2016 på nær 3 t. kr. lykkes det af opnå et resultat primærdriftensom er godt 1 million bedre end i 2016,  til 5.862 t. kroner og dertil kommer et udbytte  fra selskabets  100 procent andel i Stongit København ApS på 1,4 million, så der før finansielle indtægter  opnås et overskud  på driften på kr. 7,26  millioner. 

Når de finansielle indtægter er lagt til og  skatten er fratrukket, kan der lægges 5.970.726 kroner til egenkapitalen  som inklusiv   et udbytte på 5,8 millioner  til de to aktioner Peter Ebele, Gråsten (66 procent) og  Hans Skytt Steffensen, Vollerup  (33 procent)holdingselskaber er  6,1 million i egenkapital. Gælden i selskabet er  4,2 million. 

Strongit ApS som har hovedsæde  Slotsgade i Gråsten, og  har afdelinger i både Ballerup og Vejle. Firmaet yder konsulentbistand vedrørende informationsteknologi, og selskabets formål er at levere konsulentydelser i forbindelse med produktudvikling samt anden dermed beslægtet virksomhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar