fredag den 13. april 2018

Rock Nalle ikke træt af at underholde sit publikum…







GRÅSTEN: Nalle gav den kølige april temperatur et par ekstra grader i den rigtige retning, ved koncerten på Torvet i Gråsten midt by fredag eftermiddag. Det var en  suveræn  sanger, som på sin afslappede facon med sine to med guitarspillere Ivan Sand og Henning Kaae gav publikum, en forsmag på, hvad der kunne vente dem i et mere intimt koncert miljø. 



Men inden Nalle  kom kørende med den mobile scene, var publikum blevet under holdt en times tid,  af den velsyngende lokale Mette Ingwersen, der med  sin fortolkning af kendte country,R&B  og evergreens sange , fik publikum sat i stemning ikke mindst da hun gav den med  ” Einen Stern der deinen Namen trägt” var der ikke et øje tørt, og der blev ”sjunkelt” både med tæer og krop lige indtil Rock Nalle  alias  Roland Lyhr Sørensen, kom kørende ind  med Gang i Danmark   scenen, og  Nalle der netop i tirsdag rundede de 75,  viste ikke tegn på  at være træt af at underholde sit publikum. 


Der blev både lejlighed til at synge med et par gange i den 30 minutter lange koncert, samt at  høre Nalle synge acapella, og  lytte til mere eftertænksomme melodier og tekster. 


Afslutningsnummeret kunne  ikke være andre end ”Go´gamle fru Olsen”. Publikum gav så meget applaus, at der også blev til et ekstra nummer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar