lørdag den 7. april 2018

Klokken er faldet i slag?



de fire rawlplugs  sidder endnu i murværket, og ledningerne til  uret, er klippet over helt inde ved muren enten foranlediget af DSB eller af tyveknægte måske?


GRÅSTEN:  Historien  kan måske ende med at minde en hel del  om molbo- fortællingerne. Det drejer sig om urene, som hænger på Gråsten Banegård. Eller rettere hang, for sådan  ganske i det  stille, har DSB  måske, fået pillet det ene af de to urer på Gråsten Banegård ned. Hvis det er tilfældet, så er det morsomme, at man har fjernet det ur,  som sidder ud imod tog-perronen, og som nok har størst  betydning for de for rejsende.

Arkiv billede fra dengang da
 ene ur endnu  sad ud imod 
 på tog perronen.

 Og man har ladet det UR hænge  ud imod Kongevej til glæde for de forbikørende billister. Så hvis der er rejsende, som skal med toget. Og som  står på perronen, som er kommet i tvivl om hvad klokken er slået, må de nu  en tur rundt om banegårdsbygningen, for selve barnegården er permanent aflåst. 

Der er dog også den mulighed, efter jeg har taget åstedet nærmere i øjesyn, at der kan være tale om et tyveri, da  kablerne, som  har styret og forsynet uret med strøm, blot er klippet over  ved facaden. Og i befæstningshullerne i murværket sidder rawlplugs  stadigvæk.  Jeg har forespurgt DSB presseafdeling, om det dem eller tyveknægte som har fjernet uret, og venter spændt  på svar. 


Uret som fortæller bilisterne hvad klokken har slået.
på Banegården hænger ud imod Kongevej.











Hvad det eventuelt  har givet DSB af besparelse,  hvis det er dem der har  fjernet uret, kan  der jo kun gisnes om. Hvad mon sådan et ur trækker af strøm, og hvad har det kostet at få det pillet ned….. Men resultatet er uanset, en lidt dårligere service for de rejsende.  Jeg følger uret....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar