torsdag den 5. april 2018

Måske en ny lokalplan for Teglværksbyen i Egernsund


Da rækkehusene blev bygget i 2008. Arkivfoto


GRÅSTEN/ EGERNSUND: Teglværksbyen, som var et større udbygnings projekt i Egernsund, som  blev fastlagt i en lokalplan  i  september 2006. Det var en  lokalplanen som  var meget ambitiøs, med areal afsat til en kanal og inderhavn med bådpladser til 60 lystbåde, og boligbebyggelse af blandet karakter og tæthed, i op til 4,5 etager. 

Og der siden hen   blevet etableret  og udstykket til 19 parcelhusgrunde, hvor af de fem i dag er bebygget, og i delområde III er der blevet udstykket fem grunde, hvoraf tre er bebygget med rækkehuse. Derudover henligger området  endnu u-etableret og u-udnyttet. 
Arkiv billede 2009

Og der har nu vist sig en interessent, som  ønsker en  anden lokalplan hvor det vil  blive med lavere og mere åben bebyggelse i den nordlige del af området, samt friholdelse for bebyggelse af et større areal i området i den sydlige ende, hvor store dele i forvejen  er registreret som beskyttet efter  naturbeskyttelseslovens. 
Projekt Skilt ved Villabyen i Teglværksbyen  arkivfoto

Teknik og miljøudvalget skal tage stilling til  en eventuel ny lokalplan for området, som er skitseret af den mulige  køber. Og det sker ved mødet den 10. april 2018 i udvalget.

Tilføjelse  11/4-2018:
  Teknik og Miljø Udvalget, besluttede ved mødet den 10. april 2018, at der kan udarbejdes en ny lokalplan for  Teglværksbyen, som skitseret af den mulige interessent


Skitse fra interessenten 
Billede fra materialet  til Teknik og miljøudvalgets møde den  10. april 2018

Relateret artikel:  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar