torsdag den 1. februar 2018

Man kan sågar få endnu straf , imens man afsoner en anden straf, uden at man har forladt fængslet.





STRAF: Det skete forleden ved retten i Sønderborg, hvor en indsat i  det åbne fængsel i Renbæk, var tiltalt for at have taget (stjålet) en traktor og kørt med den uden at havde fornødent førerbevis. 

Førerbeviset var frakendt manden i 10 år og han havde ifølge vidneforklaringen af en leder i fængslet,  ikke fået tilladelse til at kører traktoren kun til at slå græs med en håndskubbet motor plæneklipper.   

Han var ikke kørt bort fra fængslet med traktoren, men over til sin beboelse for at skifte tøj, da han havde diarré  og der var sket et "uheld".  Manden havde en  betinget reststraf på 9 måneder stående. Og var i behandling for misbrug m.v.. Manden lider af eftervirkninger af krigsindsats for Danmark  i Bosnien fortalte forsvareren. 

Domsmandsretten dømte ham skyldig i at have taget traktoren uberettiget,  og at have ført den på offentlig vej dog inden for fængslets område uden af have førerbevis  og gav ham en måned oven i de 9 mdr. betinget  han havde stående i forvejen. Den anklagede var ikke mødt op i retten, men  hans forsvarer Martin Cumberland, København og Anklageren fra SSP  blev enige om at sagen kunne gennemføres alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar