mandag den 26. februar 2018

Skal Østergaard til at optræde i Cirkus NEMO med masser af illusioner og varm luft....

 Please...



Vi skal "please" kineserne og fejre deres nytår, give husly og  føje  alle flygtninge ønsker, som har  banket på byporten og  gå rundt og være en undskyldning for vores egen kultur i globaliseringens navn. Så er man politiske korrekt? 

Men jeg vil da ha´ lov til at sige, jeg føjer ikke nogen, som undertrykker deres egne borgere, for at nogen kan få lov til leverer noget teknik for simpelt mammons skyld til Mao´s efterfølgere eller for den sags skyld til til andre diktaturer. I Kina afskaffer man i disse dage åremål begrænsningen for den kinesiske leder. Så hvis der var nogen der mente det gik fremad med demokratiet i Kina .. Så der er ingen grund til at fejre det kinesisk nytår, vi har da også  rigeligt i vores eget. 

Ser man på flygtninge og indvandre problematikken, som årligt  sluger over  36  milliarder ( nyeste tal fra finansministeriet  2015) af statsbudgettet, i omkostninger til forsørgelse m.v. af ikke vestlige indvandrere. Er  det gået helt over gevind. Og man har lov til at mene det og kræve der bliver gjort noget effektiv ved det.   

Og  vi behøver ikke at stikke tilbage for  globaliserings tyranniet, en globalisering, som får skyld for næsten alt dårligt, som politikkerne i disse år  prøver at påfører befolkningen. Ikke mindst til skade for de nederste lag i uddannelses og indkomst  pyramiden. 

Borgerne har  lov til at have deres, meninger uden  formynderiske  pegefinger  hverken fra selvudnævnte ”moralister”, besserwissere,  endsige den midlertidige beboer  i Vollsmose, Morten  Østergaard  fra de Radikale. 

Som måske næste gang  vil prøve  at svømme over Middelhavet for at prøve på, at få  bekræfte  rigtigheden sf de  Radikale´s teoretisk funderede flygtninge og indvandre politik. Hvis det bliver en fiasko, kan han måske få arbejde som badutspringer hos den anden Østergaard i cirkus NEMO? Der er måske ikke den store forskel til Cirkus Folketing? Masser af illusioner og varm luft og meget lidt forbindelse til  den virkelige verden hvor borgerne lever deres liv. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar