fredag den 2. februar 2018

Spar butikkens driftsselskab opløst….




GRÅSTEN: JAFS GRÅSTEN ApS, der var driftsselskab for Spar dagligvare butikken  i Nygade i Gråsten, er  efter der blev afsagt konkursdekret   den 19.02.2016 af Skifteretten i Sønderborg,  og det herefter er blevet  konkursbehandlet,  nu knap to år efter,  blevet opløst per  15. januar 2018.

 Bag selskabet stod  oprindelig Frank Siim Sørensen, Thurø. Der tidligere var ejer af ejendommen og  købmands i butikken men senere blev direktør for hele Super Best kæden  og i 2012 blev direktør for INSPIRATION A/S hvor han fratrådte i  august 2017  og så  den sidste købmand i  Spar butikken Jan  Andersen. De stiftede JAFS GRÅSTEN  selskabet den 13. juli 2012. Efter at det i  flere år havde kørt med underskud i et andet ApS selskab, som var hel ejet af Frank Siim Sørensen. Som også under det  nye selskab ejede bygningen, i et ejendomsselskab,  en kort tid frem til medio december  2013,  men solgte den fra til et ejendoms selskab i Aalborg, Nels Ejendomme A/S, som fortsat er ejer af den nu tomme butik,  de reelle  ejere er Lars Sørensen, Henrik Plougmand Bærtelsen og  Niels Erik Sørensen alle Ålborg, de ejer hver 1/3 af selskabet.  
 Man skriver i regnskabet 2016- offentliggjort medio 2017,  for ejendommen  at man har betydelige likviditets  udfordringer  da der ikke kommer husleje. Og  at det drejer sig om omkring 800 t. kr. som  der skyldes ifølge dette regnskab. 
Hvordan det videre forløb bliver med ejendommen, har jeg ikke kunnet få afklaring på, men i vinduet står der at man kan leje butikken. … 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar