lørdag den 3. februar 2018

Hyggelig folk-stemning Kultursalen i Augustenborg.



David Davies på guitar...


UNDERHOLDNING: Den kendte stemning over irsk,  skotsk folk- musik var tilstede, og der blev også lejlighed til at synge med  under David Davies Band´s optræden i Kultursalen i Augustenborg, fredag aften. Hvor David Davies  gav den med guitar og sang, Jan  Schmidt var med på bas og Keld Nielsen spillede på mandolin og mandola og de sidste to sang også med når sangen krævede det. Og var med til at fuldende lytteoplevelsen.  David Davies er barnefødt i Syd Wales og boet i Danmark  i næsten et halvt århundrede.  Jan Schmidt stammer fra  Nordals, og Keld Nielsen fra  Ribe området,  han har i øvrigt for seks år siden afløst  hans far i bandet, der lige har haft 20 år jubilæum.


Keld Nielsen på mandolin

Et halvhundrede lyttende gæster havde fundet vej til Kultursalen, som man havde gjort rigtig hyggelig med  levende lys på bordene og dæmpe belysning.

 
TH: Jan  Schmidt  på bas

Og med både The Moonshiner bedre kendt på dansk som Hjemmebrænderiet ”det syder og bobler” og What shall we do with the drunken sailor  kom publikum med ind i sangoplevelsen. Men der var også plads til gamle 60´hits som ”Storkespringvandet” som de fleste kender med Cæcar -  Ali Bali ali bali bi og hittet ,Streets of London. En vellykket musikalsk aften, af tre engagerede musikere, som ind imellem  gav den med lidt pjank og historier. En musikalsk  vellykket aften for MIF Kulturafdeling. 

Lyt til lidt smagsprøver fra koncerten:  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar