tirsdag den 3. oktober 2017

Tab ingen problem?


Høreapparat koncernes  butik i Gråsten.


GRÅSTEN: De  15 butikker  høreapparat butikker, som  Thomas Ochner,  Fredensborg og Michael Vassing Westermann, Humlebæk driver i fællesskab, i anpartsselskabet DIN HØRESPECIALIST, hvoraf den ene  ligger i Gråsten på Torvet 3. har  i det lige  offentliggjort regnskab  2016/2017  tabt yderligere  godt 10 millioner, som selskabet kan lægge til de 36 millioner, som det i de forløbne regnskabs år har tabt på at drive detailhandel med høreapparater  i selskabet og ender på  godt 46 millioner i minus egenkapital.  Men moderselskabet har  lovet at financierer  driften i det kommende regnskabs år, som løber frem til 30.4. 2018.

Regnskabet  2016/17 bød på en bruttofortjeneste stigning på 9,7 procent, men dog  ikke nok til at skabe et samlet  overskud i  butikkerne i  Gråsten,  Birkerød, Odense, Haderslev, Valby, Viborg, Viby, Gilleleje, Hadsund, Kalundborg, Kolding, Nærum ,Ribe ,Roskilde  og Vejen.

I det forudgående regnskabsår 2015/16 var brutto stigningen 34 procent, men også dette regnskab endte med godt 10 millioner i underskud. Det  lige offentliggjorte regnskab er selskabets  5. regnskabsår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar