torsdag den 12. oktober 2017

Fra sejr til mareridt ?



Jeg har fundet en enkel reklame på for Vaskepulver, hvor EASY/DOSE systemet indgår som en tilgift- et no-name produkt

GRÅSTEN: Da Keld Krogh Nielsen, Rinkenæs - nu for godt  10 år siden vandt TV-2 konkurrencen om at have Danmarks bedste idé, og modtog 1 million kroner i sejrs-præmie, havde han og familien  nok ikke regnet med, at man 10 år efter ville står med et kæmpe hul i egenkapitalen i firma LOGIDOS ApS,  på 8millioner 521 tusinde kroner. Det der så ud til at have potentiale til et guldæg, er måske  blevet et mareridt. I det seneste offentliggjorte regnskab  (2016), bekendtgør ledelsen, som er Keld Nielsen, at banken har opsagt kreditterne, og patent og rettigheder skal sælges i 2017.

Intensionerne om at sælge, doserings systemet  til vaske/ pulverfabrikanterne kan  i bagklogskabens klare lys, måske synes at være naivt, hvilken interesse har disse stor fabrikanter i at man bruger mindre vaske/ pulver? I det hele taget hvem har interesse i at der forbruges mindre af deres produkter?

Logidos doserings systemet er genial for forbrugeren, og miljøet - men det er ikke altid det der er det bedste, som vinder fremme. Her støder man muligvis imod afsætnings ønsker og manglende marketings gevinst ved at promoverer den automatiske dosering i sine produkter.

Følgende selskaber er ejere  af Logidos ApS
BRANDTOFT ApS,9000 Aalborg,  D&F INVEST ApS 6200 Aabenraa,NIELSEN TEXTIL A/S, Rinkenæs, JH AABENRAA HOLDING ApS Aabenraa,  Karen Hee, København,Flemming Schandorff Knudsen,  Køge og Else Sørup, Ry

Ingen kommentarer:

Send en kommentar