onsdag den 4. oktober 2017

Juncker her og Juncker der





TANKEKORN: Jean-Claude Juncker var Luxemburgs premierminister fra 1995 til 2013i Luxembourg  nu er han kommissionsformand i EU . Og det er i hans regeringstid i Luxembourg som premierminister, at alle disse lyssky skatteaftaler er lavet med multiselskaberne. Noget tyder  nu på at  Margrethe Vestager forsøger at  rydde op efter Jean-Claude Juncker´s , luskede skatteaftaler som han indgik,  da han var  statsminister i Luxembourg.   
 Hun har krævet at AMAZON betaler 1,8 milliader  tilbage til Luxembourg. Statsminister i Luxembourg,  Jean-Claude Juncker  i spidsen   har fra 2003 givet ulovlige skattefordele til Amazon. Som resultat af det, er næsten tre fjerdele af Amazons indtægter ikke  blevet beskattet. Men  lidt andre ord blev det tilladt Amazon, at betale fire gange mindre skat end andre lokale selskaber under samme nationale skatteregler. Det er ulovligt ifølge EU statsstøtteregler. Medlemsstater kan ikke give selektive skattefordele til mulitinationalegrupper, som ikke er gives til andre, udtaler, siger Margrethe Vestager.

Og  EU kommisionen har nu med den samme Jean-Claude Juncker  i spidsen  nu som formand og leder af EU kommissionen  afgjort at Amazon har modtaget ulovlig statsstøtte i Luxembourg for 1,8 milliarder kroner. 
Hvorfor mon befolkningen ikke har tillid til  EU og ikke mindst den korrupte  Jean-Claude Juncker i spidsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar