fredag den 20. oktober 2017

Den politiske virkelighed...TJA



En tur rundt i  Gråsten,  træffes mange politisk kendte personer, det ikke mindst i denne tid, hvor den kommunale valgkamp huserer. Der er   mange politikere som gør meget for at blive set netop nu!  Det gør også  Jens Peter Talerør. Som har en evne til at  dukke op,  selv når der er børneteater. Eller Frode Snorklip der altid finder en anledning til at  åbne et og andet eller grave ned  et eller andet sted hvor pressen er inviteret. Hvis han da ikke  bliver kommanderet væk  af Erik den Gode som selv vil ha´ lov til at betjene skovlen ved første klump jord der skal flyttes. Hvad enten det er kommunen der er bygherre, eller det er privat foretagsomhed.
  Og så er det jo ikke den sag man forelægger, som ikke kan  nyde fremme, ikke mindst i ord i valgkampens navn. Små ting der bliver udført bliver talt store, og fejl der er blevet gjort  i et tidligere borgmester liv bliver talt rigtig  store. Som for eksempel  da den daværende borgmester Aase Fia-sko, bliver omtalt af borgmesterkandidaten for Venstre, Peter Möchtegern  som en katastrofe. Og hun tog til genmæle.   Tja.. først, at give  Danfoss moderen en  gade til 100 år dagen , og så siden bliver nød til at  trække gaven tilbage – tja  - det er nok ingen succes historie, men en katastrofe- men der var jo også andet dengang!  Erik den Gode har fået Aase Fia-Sko  gjort tilfreds, ikke mindst med nogle rejser til Kina og Paris og hun roser Erik for  hans evner, modsat Peter Möchtegern, som hun måske vil forære et spejl så han kan se mere på sig selv. 
Gråsten Slot rives ned



Gigthospitalet rives ned?
Der er dog kommet lidt grus i  S- maskineriet, da der er kommet  røre omkring nedrivning af Politi og retsbygningen, hvor Ridder Bendt til en artikel i JV, har udtalt -  ”Det var noget  gammelt skrammel”.  


 Hvilket bestemt ikke er faldet i god jord hos alle i Gråsten.  Nogle tænker måske, så kan man jo rive det halve af Gråsten ned med den begrundelse, inklusiv Slottet, Gigthospitalet, Præstegården, Ahlmanns købmandsejendom, Banegården og så videre, men Ridder Bendt   har jo haft sin politiske tid og er jo ikke opstillet til kommune valget. Men passer nu på medalje og   guldet,  som en anden Joachim von And.
 
Ulsnæscentret  hen-holden-hed fra SIB?
Måske noget af guldet  kunne investeres i  Sundhedshuset på Ulsnæs?  - Hvor  SIB koncernen, har gjort regningen uden vært, da  projektet ikke kan finde en  investor, måske fordi projektet bliver mindre rentabelt  end investor  forventningerne var skruetop til med 11 millioner forud fra Kommunen. Og måske lidt  mindre profit, på grund af affindelsen til de nuværende ejere, så er det, måske lidt  (for) smart at holde  dem hen i lang tid og  i uvished, så de bliver rigtig sultne, og  s k a l sælge?  SIB´s ledelse er  i hvert tilfælde kommet i kraftig modvind, hos mange i Gråsten med deres handle mønster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar