onsdag den 18. oktober 2017

Politistationen i Gråsten var noget gammelt skrammel?





GRÅSTEN: I en artikel,  på JV.DK, som beskæftiger sig med, om den tidligere politistation i Gråsten er blevet revet ned på et forkert- falsk grundlag, (udvidelse af Gråsten Plejehjem som nu sker ned imod Sildekulen og ikke på Politi og retsbygning´s grunden)   udtaler Ridder  Bendt, tidligere socialdemokratisk borgmester i Gråsten:
Den nu nedrevne politistation og retsbygning på Kongevej
Grunden har en fremragende placering, og jeg kan se mange perspektiver, hvis området bliver brugt til boliger. Det kan til med  blive yderst attraktive lejligheder, der vil kunne lokke nye indbyggere til Gråsten,. Og han tilføjer:
Politigården var noget gammelt skrammel. Det havde ingen arkitektonisk værdi efter min mening”.

Men det er alle dog ikke enige i det sidste afsnit, for da nedrivningen var ude i høring kom der indsigelser og protester  fra  blandt andet Museum Sønderjylland, Det Regionale Faglige Kulturmiljøråd og  Historisk Forening for Gråsten By og Omegn.

Byggeri informationsskiltet ved Gråsten Plejehjem
Men det er  nok sådan med skorstensfejere, de ser det hele lidt mere i fugleperspektiv – fra oven, og så ser det måske ikke så arkitektonisk spændende ud, og så kan man lige så godt rive ned, selvom vi ikke rigtig ved hvad vi skal bruge grunden til lige nu. Så måske skidt med historien og for det der knytter sig til en bygning. 

Relevant artikler : 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar