lørdag den 23. september 2017

Store forandringer i detailmarkedet.





DETAILHANDEL: Med de seneste offentliggjorte  detail omsætningstal for brancher og butikstyper, fra Danmarks Statistik,  viser der sig ikke de store udsving fra måned til måned, eller for den sags skyld fra  år til år. 
Men laver man en sammenligning over  en periode fra  juli måned 2009 og til samme måned Juli i 2017, viser der sig for mange brancher graverede udslag,  og tendenser man ikke umiddelbart skænker en tanke når man ser måneds tallene.

For eksempel Købmænd og døgnkiosker har i 8 års perioden tabt 23 procent i af deres omsætning.
Supermarkeder knap 12 procent, imedens døgnkiosker er gået 43 procent frem.
 Slagter- og viktualieforretninger har tabt 29 procent af omsætningen, Fiskeforretninger er gået 10 procent frem. Men Frugt- og grøntforretninger har tabt 50 procent i omsætning. Detailhandel med brød, konditori- og sukkervarer samt fremstilling af friske bageriprodukter har mistet 19 procent. Servicestationer har mistet 15,6 procent i omsætning, Radio- og tv-forretninger har tabt  56,6 procent af omsætningen. Byggemarkeder og værktøjsmagasiner  er gået 11,2 procent frem i omsætning. Detailhandel med elektriske husholdningsapparater  er gået 36,5 procent frem i omsætning. Detailhandel med bøger har mistet 28,8 procent i omsætning. Tøjforretninger og skotøjsforretninger har begge tabt 15,3 procent i omsætning. Blomsterforretninger, Planteforhandlere og havecentre tabte 43 procent  det er Detailhandel fra postordreforretninger som er en af højdespringerne, når det gælder omsætningsstigning  med 50 procent fremgang i perioden  juli 2009  til  juli 2017

Ingen kommentarer:

Send en kommentar