tirsdag den 12. september 2017

Indbrud og tricktyveri




GRÅSTEN: Gråsten hjemsøges i denne tid af indbrud og tricktyveri. Tirsdag  den 5. september, hvor en kvinde fra Toldbodgade i Gråsten  blev  offer for to trick-tyve. Hvor der efterfølgende på Dankortet   blev  hævet 12.000,-
Imellem den  3. og  5. september  har en tyv brudt  på Hotel Egely i Gråsten, og stjålet  bl.a  dyner,  top madrassen, lagner og sengelinned  fra et værelse på Hotellet der bestyres af Den gamle Kro. 
 Så igen  natten fra 5. til den 6. september indbrud i  beværtningen Tinsoldaten ved Centerparkeringen  i Gråsten bymidte. Gerningsmanden var kravlet ind ad en knust rude til  køkkenet,  der blev stjålet 7 pakker rød Prince cigarretter samt  nogle spillemønter. Samt nøglerne til spilleautomaterne og til selve beværtningen blev stjålet Så var den gal igen lørdag den 9. september hvor der var indbrud  i et hus på Ahlmannsvej,  her stjal tyven  noget spiritus samt en bilnøgle og en  så uægte  taske af mrk. Louis Vuitton.
Lørdag den 10. september,  stjal en indbrudstyv  en udendørs PH lampe på  fra  villa på Slotsbakken i Gråsten  Men forinden havde han forsøgt at komme ind i villaen ved at smide en mukkert igennem et vindue.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar