torsdag den 7. september 2017

Auktion i et hæsblæsende tempo




BROAGER: Campen  Auktioner, som har hovedkvarter i Randers,  afholdt deres første fysiske auktion i Sønderjylland  i deres store hal på Møllegade  i Broager i går onsdag den 6. September. Og der var fuldt hus både af varer og publikum.
 Med over 600 auktions numre , hvor imellem  der både var lastbiler, motorcykler, havemøbler, entreprenørmaskiner, alskens elektronik og hårde hvidvare m.m såvel  som håndværksmaskiner elmotorer. Var det et broget skue, som blev præsenterer  på de to store fladskærme på hver side af auktionarius, som afviklede auktionen i et hæsblæsende tempo, så  der måtte arbejdes i to-mandsskift fra auktionspulten med godt 50 auktionsnumre til hver i i løbet af en halv time. 
Det kostede 30 kroner entre for  publikum at komme ind til auktionen og få udleveret katalog og kuglepen. Bydenumret var dog gratis.  

De fleste  af de udbudte varer, blev efterfølgende pålagt både salær og gebyr i alt  17,7 procent og der oven i 25 procent moms på hele beløbet. Så hvis nogen havde glemt at alt dette blev lagt oven i den tilsyneladende   gunstige bud-pris,  har de sikkert fået sig  lidt af en overraskelse ved betalingsskranken. Alle numre blev solgt i de tre timer deres udsendte var på stedet. 


Deres udsendte  fik købt et Kerteminde havemøbler  sæt for  budsummen 1600 kroner, men da det hele var lagt oveni, blev det kroner  2.354,00. Sættet har stået i butikkerne til 8.995,00 og er lige nu nedsat til  5.995,00 så selvom der blev lagt meget oven i var det alligevel besværet værd, ikke mindst når man tager den  unikke auktions oplevelse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar