tirsdag den 19. september 2017

I gang rettidig til kommunal valgkampen


Computer -animeret-luftfoto af  Plejehjem og nybygningerne. Foto:  Arkitektfirma A 78




GRÅSTEN: Efter at plejecenter udbygningen i Gråsten, blev sendt til hjørnespark i april 2016, for at genopstå i  februar 2017, ser det nu ud til byggeriet kommer i gang. Den første udsættelse var afstedkommet, fordi måske  forvaltningen ikke havde undersøgt grundig nok hvorledes plejehjemmet var bygget op omkring andelsboliglovgivningen  og anden boliglovgivning og  mulighederne, for  få  forhånds tilkengivelse fra statsforvaltningen,  for at få dispensation,
hvis man ville afvige  fra gængs praksis. Men det er historie nu, hvor der er planlagt sætte spaden i jorden, ved en ceremoni  den 7. novenber 2017, rettidig nok til at politikkerne kan profilerer sig i forbindelse med  kommunalvalget den 21. november 2017.

Jens Peter Thomsen (V) udtalte i april 2017 ,lidt uden for hans normale tradition, :-) da han jo normalt  først vågner op hvert 4. år når der er valg:  Jeg glæder mig især over, at beboerne også kan se frem til et spændende udenoms areal med dejlige gårdhaver og små stisystemer, der er tilpasset landskabets niveau, så det er trygt og sikkert at gå sig en tur..


Jo en del  af græsarealet, bliver nu inddraget til det store byggeri, som giver 11 nye boliger så der i alt vil være 48 boliger til rådighed. Så der bliver sikkert rig mulighed for at gå en tur og kigge på mursten og solpaneler og hvis man heldig måske et skue ud over Sildekulen :-).

Relevante artikler fra min hånd:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar