onsdag den 13. september 2017

Formanden har trukket sig i Gråsten Andelsboligforening




 
Gråsten Andelsboligforenings domicil på Ahlefeldvej


GRÅSTEN: Gråsten Andelsboligforening, skal have ny formand.  Den nuværende Lejf Hedegaard, har valgt at trække sig, skriver boligforeningen på deres hjemmeside.

Lejf Hedegaard blev valgt på generalforsamlingen  den 3. august 2016, efter at hele den gamle bestyrelse var trådt tilbage   efter at generalforsamlingen den  4. juli 2016, udtrykt mistillid til den daværende formand Bente Damkjær, begrundet af forslagsstillerne, i  forløbet m.v. omkring  bortvisning/afskedigelse af den daværende  direktør i boligforeningen.  

 Direktøren er siden hen af politiet blevet anklaget ved retten i Sønderborg,  for tyveri og mandatsvig i forhold til Gråsten Andelsboligforening. Retssagen  i Sønderborg,  genoptages den 25. oktober 2017, hvor et vidne som havde lovligt forfald ved retssagens opstart  den 21. juni 2017,skal udspørges og sagen mod den tidligere boligdirektør pådømmes.

Der forlægger ingen begrundelse i meddelelsen  om Lejf Hedegaard  pludselige afgang fra formandshvervet,(tilføjelse:) men han har til Jydske Vestkysten (14.9.) udtalt, at det skyldes stress med både at bestride et fuldtidsarbejde og passe formandshvervet.

Relaterede artikler:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar