torsdag den 7. september 2017

Ingen guldgrube endnu, for Guldberg




GRÅSTEN: Guldberg Gråsten ApS i hvilket selskab retro og antikvitetsforretningen VI-KA-Li på Torvet  i Gråsten drives, har i  løbet af sine regnskabsmæssigt   40 måneders eksistens oparbejdet et underskud på 2,25 millioner, og egen kapitalen er gået i minus med 2,156 million. Viser det senste regnskab aflagt for 2016.  Så det er ingen umiddelbar  GULDgrube at  starte en antikvitetsforretning op for  Direktør Lise Guldberg fra  Augustenborg.
Arkivfoto
Hun købte via sit selskab Guldberg Danmark ApS,   den tidligere Danske Bank Bygning på Slotsgade 1, hvor 1 sal  PT er delvist udlejet til Gråsten Avis. Hun drev i starten sin antikvitetsforretning  med  urmager Sönnichsen som medbeboer, men han valgte senere at flytte i butik for sig selv i Gråsten..
Holding- moderselskabet, (Guldberg Danmark)har ifølge ledelsesberetningen i det senest aflagte regnskb garanteret den fortsatte økonomi i driften frem til 31.12. 2017. I ledelses beretningen påpeges det  at resultatet for 2016  som var et minus på 1.036.000 efter skat,  er som forventet set i lyset af branchen og den lange opstartsperiode, der er for denne. Ledelsens mål og forventning er fortsat en positiv udvikling i løbet af en kortere årrække.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar