onsdag den 27. september 2017

Nyt selskab til formålet.





GRÅSTEN: Mads Friis, som  ifølge pressen, har købt den gamle købmandsgård  fra 1788  på Storegade i Augustenborg,  har oprettet et anpartsselskab, hvor i ejendommen Storegade 19, Augustenborg  skal ”lige” finansielt.  Selskabets formålsparagraf:  At drive udlejningsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed samt køb og salg, leje og udleje af fast ejendom og dermed beslægtet virksomhed. Selskabet har en anpartskapital på 50 t. kr som er indbetalt til kurs 113,97.  Selskabet er stiftet  via holdingselskabet BENNIKSGÅRD HOLDING ApS  den 26. september 2017.

Mads Friis, har  de senere år leveret gode regnskaber omkring hoteldriften i Rinkenæs, godt hjulpet på vej af overnatningen af politibetjentene som er udstationeret ved den dansk- tyske grænse. I det seneste afleverede regnskab (2016) for Holding selskabet, hvor trådene samles for Mads Friis aktiviteter blev overskuddet næsten tredobbelt og nærmede sig knap 5 millioner, egenkapitalen på på godt 12 mill. kroner.

Mads Friis sidder også i bestyrelse for  SMALL DANISH HOTELS F.M.B.A. ( tidligere DANSKE KROER & HOTELLER)  siden  den 17. marts 2017, valgt på generalforsamlingen. Det er et selskab hvor i man samarbejder om  at udbyde, markedsføre, understøtte og videreudvikle medlemmernes produkter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar