onsdag den 13. april 2016

Louise kom i bestyrelsen.



Revisor Lone Hansen (tv) og dirigent advokat Poul Erik Hansen (th)


GRÅSTEN: Generalforsamlingen i Gråsten Fjernvarme  A.m.b.A,  i Ahlmannsparken  onsdag aften  var besøgt af godt 25 andelshavere. Og dirigenten  advokat Poul Erik Hansen, (Kjems A/S)  ledede generalforsamlingen, på bedste vis,  hvor deltagerne fik  formanden Morten Sommer´s  beretning om det forgangne år. Hvor der var kommet 33 flere  fjernvarme brugere  til, så der nu er 1483 af slagsen. Han kunne ligeledes berette, at værket er faldet fra en 39 plads til 69. plads på ranglisten over de billigste fjernvarmeværker.  Værket producerede i 2015 29.069 MW timer og ledningsnettet havde et tab på 25 % . Halmværket  leverer 26.725 MW timer eller godt 69 procent af den fremstillede varme. Resten bliver leveret af sol- panelerne , m.m.   

Røg-gener..
Der har været problemer  med røggener for naboerne. Men værket gør alt for at undgå dette bl.a ved at hæve røgtemperaturen. Men harr alligevel været problemer nogle gange i løbet af året.

 Det går langsomt.
Tilslutningsprocenterne i de nye områder, Mågevej, Brinken, Vibevej m.m lader meget tilbage at ønske,  i 205 er det kun lykkedes at,  hæve tilslutningen med 2,4 procent til 21,3 I Alnor ser de tlidt bedre ud,  med en stigning på 3,9 procent til 23,3 af  mulige fjernvarme brugere.. Og det svarer ikke til forhåndsundersøgelsen, som sagde over 50%.

Varmen er i Egernsund
I Egernsund, håber man på et mere positivt resultat, men allerede med de nu tilsluttede hviler investeringen i sig  selv, og belaster ikke de øvrige  varmeaftagere.  

Varmen til Adsbøl- måske.?
Hvis 50 procent af husstanden i Adsbøl, skriver under på en tilslutningskontrakt, bliver fjernvarmen fremført til området, og ikke før, det oplyste fjernvarmedirektøren på generalforsamlingen, dette belært af erfaringerne fra  Alnor og Fuglekvarteret. 
  
Gennemgang af  regnskabet for Gråsten Varme A/S, der er et datterselskab   til A.m.b.A et. blev foretaget af revisor Lone Hansen fra Deloitte, Kolding , der gav en udførlig  forklaring til de fremlagte tal, så der var få opklarende spørgsmål. Regnskabet var vedtaget af bestyrelsen og krævende ikke  forsamlingens godkendelse. 
Det gjorde derimod regnskabet for A.m.b.A, et hvor der kun afholdes udgifter til generalforsamlingen.
De tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer...

Ved  valget til bestyrelsen blev Louise Johnsen, Gråsten indvalgt i stedet for Bendt Olesen der ikke ønskede genvalg. Der var ikke behov for afstemning, da der ikke var flere kandidater end bestyrelsesposter. Som suppleant blev foreslået  Journalist Flemming Nielsen, Egernsund som eneste kandidat og han blev også valgt uden afstemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar