lørdag den 9. april 2016

Gisningerne fortsætter…hvorfor?



GAB´s administrationsbygning på Ahlefeldvej i Gråsten


GRÅSTEN: Peder Damgaard, Kollund som nu,  pludselig er stoppet som direktør, i Gråsten Andelsboligforening,   på en åbenbart lidt dramatisk måde, den 6. april. Sidder dog forsat  som næstformand i Sydbanks  bankbestyrelse,   som formand for  BHJ  fonden  samt  i Grænseforeningens bestyrelse.
Velunderrettede kilder, fortæller, at der i går  fredag  formiddag, var  møde imellem bestyrelsen i GAB og Peder Damgaard i administrationsbygningen  Ahlefeldvej i Gråsten. Men Hverken Peder Damgaard eller Bente Damkjær -formanden har siden  udtalt sig til pressen om årsagen til  det pludselige ophør af samarbejdet med direktøren.

Tidligere direktør Peder Damgaard, er i følge Jydske Vestkysten i gang med at udstykke dele af sin ejendom i Kollund, men projektet er stødt på vanskeligheder, da  en tvist i mellem Aabenraa Kommune og Erhvervs- og vækstministeriet er gået i hårdknude, da ministeriet ikke mener der er behov for så mange nye bolig områder, når befolkningstallet falder. Peter Damgaard har kreaturer gående på det udstykningsønskede areal i følge Jv.

Tilføjelse:
17/4
Det er i følge velunderrettede kilder,  regnskabs underskud  i  Gråsten Andelsboligforening, som skulle være årsag til den bratte afslutning af samarbejdet imellem  Peder Damgaard og GAB.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar