søndag den 17. april 2016

Hædder til Brian Uhlmann Transport



TRANSPORT: Brian Uhlmann Transport ApS i Dybbøl, blev hædret Årets mindre virksomhed, baggrunden er  at som  selvkørende vognmand med to aktive lastbiler har Brian Uhlmann masser af timer bag rattet til at finde på nye ting til gavn for branchen.

Det seneste påfund er en app, der skal hjælpe, når chaufførerne overtager en trailer fra en speditør eller en anden chauffør. Som det er i dag, skal der ved hver ny afhentning eller aflevering af en trailer laves en papirrapport, og det er alle disse rapporter, der har fået Brian Uhlmann i opfinderhumør:
 
Brian Uhlmann med Gavekortet- foto ITD-transport

Vi bruger så meget tid på at registrere de samme fejl igen og igen, men med en app kan man meget hurtigere komme ud på landevejen igen, forklarer Brian Uhlmann.

Idéen og ikke mindst potentialet er så stort, at juryen for Danish Transport Award vil hædre Brian Uhlmann med prisen som Årets mindre transportvirksomhed.

Jeg er overrasket og stolt. Den havde jeg ikke set komme, udbryder Brian Uhlmann spontant umiddelbart efter prisoverrækkelsen. Han fortæller, at det er vigtigt for ham, at minimere al spildtiden med papirerne, da der ikke er mange penge i at holde stille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar