lørdag den 14. marts 2020

Corona holdt ikke die Gitte tilbage….



 

FLENSBURG: Gitte Hænning med band tog kampen op med skrækken for  at blive smittet med CORONA i Deutsches Haus i Flensborg i går  fredag aften (13.3.20)med et nyt  show,”Lampenfieber”.   
Hvor der både blev plads til  hendes livshistorie, hendes danske og tyske hits,  og til at  fortælle  om det hun ønsker at lave i fremtiden .
De knap 300 koncertgæster i den kvartfyldte  store sal i Deutsches Haus,  nød godt af die Gittes fantastiske stemme, som var lige så  god og klangfuld og vidtfavnende, som dengang hun sang, ”Ich will  ein Covboy als mann”  Som var første trin til hendes store tyske berømmelse.   

Men inden publikum kunne ”få lov” at  hører de store tyske slager-hits som ekstranumre, var de vidne til gengivelse af Mary Poppins sange og  sange fra musicalen  Boulevard samt flere opfriskede numre fra B siderne på singlerne fra hittene dengang i 70´-80 og 90 erne. Og en dansk syngmed  ”Ta´med ud og fisk”. 


Og publikum kunne  konstaterer, at die Gitte er mere tydelig  på tysk når hun synger, end når hun mumler og hoster sig igennem lidt for meget  snakken, hvor en del derfor  gik tabt forståeligt for publikums ører, pakket ind  imellem de sanglige  godbidderne.

Det var en underholdende aften, hvor Gitte Hænning ikke fornægtede sit danske ophav, men klart signalerede at det er mere krævende jazz inspirerede sange, som nu har hendes stor interesse i forhold til  sangene som har givet hende brød på bordet i hendes lange, og unikke karrierer i både Danmark og Tyskland. 

Gitte Hænning takkede det ”modige publikum”,  som kom ud 22:30 til nyheden om en lukning af grænsen på grund af corona… fra lørdag middag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar