søndag den 8. december 2019

Bon Jovi fik efterfølgende nu også et greb ned i skatteborgernes lommer i Sønderborg Kommune.



Ko- Galskab?  Eller fornuftig anvendelse af skattekroner?


BRANDING?: Koncerten med Bon Jovi den 11. juni 2019, gav kunstneren  et honorar på ikke mindre end 14 millioner kroner. Og supportbandet, fik knap 700 tusinde kroner. Hele arrangementet gav Kultur i Syd et underskud på 3,34 millioner. Og Sønderborg kommer via underskudsaftalen, til at betale næsten 1,7 millioner, resten af underskuddet  skal Kultur i Syd tage sig af.   

Sønderborg Kommune har udstedt regninger til arrangementet på knap 1 million kroner. De er konteret som diverse ydelser og skiltning i Byen m.v. Bitten og Mads Clausens fond har ydet et tilskud på 1,44 millioner til koncerten. Uden dette tilskud havde underskuddet nærmet sig kraftigt  de 5 millioner.

9.12.2019 Tilføjelse:
Det ret så detaljerede regnskab, var lagt ud den 7.12 af Sønderborg Kommune i forbindelse med møde på tirsdag den 11.12 i Sønderborg Kommunes Økonomiudvalg. Men  søndag  aften, den  8.12. , var det blevet erstattet af en summarisk opgørelse. Hvor  de "spændende" detaljer var sløret. Man kan kun gisne om grunden, så det vil jeg lade være med.


 


Om det nu også var god Branding? 

Overskrifter efter koncerten: 


Overskrift Ekstra Bladet: Jysk røvtur: Pinagtigt Bon Jovi


Overskrift i musiktidsskriftet GAFFA: "Bon Jovi og Def Leppard, Slagmarken, Sønderborg: Skuffende Bon Jovi indvier kampklar Sønderborg med stærk opvarmning"

Jydske Vestkysten: "Der var trafikkaos i Sønderborg, da rockbandet Bon Jovi 11. juni gav en koncert på Slagmarken. Tusinder af bilister sad fast i trafikpropper inde i Sønderborg."

B.T: "Bon Jovi-koncert skaber massiv kødannelse i Sønderborg"



Måske er nye greb i skatteyderlommerne på vej… med Tour de galskab?

Danske Kommuner skrev:
Den samlede pris for at være en del af Tour de France er fordelt mellem de berørte kommuner, og så har regeringen afsat 17 millioner på Finansloven. Samlet løber det op i en budgettering på 90 millioner kroner, men hele puslespillet afhænger af, om de omkringliggende kommuner bidrager. Borgmester i Sønderborg Kommune, Erik Lauritzen (S), forventer, at arrangementet bliver 5-10 millioner kroner dyrere end de oprindeligt afsatte 10 millioner kroner. Og selvom borgmesteren håber, at andre end kommunen vil spytte i kassen, kan regningen meget vel alene lande i kommunekassen.
Jydske Vestkysten skrev i forbindelse med budget 2020
Vi skal til at vænne os til, at der ikke bliver råd til det samme som tidligere, siger borgmester Erik Lauritzen(S). Kommunekassen bugner ikke i fremtiden og inden sommer, skal der findes effektiviseringer for 60 mio. kroner frem mod 2023. Tidligere var der tale om 35 mio. kroner.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar