mandag den 23. marts 2020

Et kapitel er slut- og et nyt er igang.



arkivfoto
GRÅSTEN: Anpartsselskabet Kværs Kro ApS,  har helt efter rekonstruktionsplanen,   været under konkursbehandling, og denne er nu afsluttet ifølge CVR registret, og selskabet er blevet opløst ved Retten i Sønderborg.  Det er sket den 17.2.2020, og er nu offentliggjort 17.3. 2020 på CVR. 

Driften af kroen i Kværs  er ført videre i Kværs Kro Driftselskab ApS, efter den gennemførte  rekonstruktion, med en ny ejer, Johannes Andresen, Flensborg. Aadvokat Birgit Thomsen, Padborg har stået for rekonstruktionen.

Ved rekonstruktionen  blev gæld for godt 1,7 million tilbage i Kværs KRO APS selskabet, og det er med  denne gæld selskabet nu er gået konkurs.  Den øvrige gæld 4,15 millioner,  blev ført over i det nye driftsselskab, sammen med de tilhørende aktiver.
  
Med afslutningen af konkursbehandlingen er et kapitel med Carsten Andresen og Silke  Heiser, som ene ejere formelt afsluttet, de købte  kroen af Lillian Og Ingemar Gustavson tilbage  2008, og frem til 2011 kørte driften  i et interessentskab, imellem de nye ejere. I 2011 blev driften videreført i det dengang nyoprettede Kværs Kro Aps, som nu er erklæret opløst.  

I det nye Kværs Kro Driftsselskab sidder Carsten Andresen som adm. direktør.



Relaterede artikler:





Ingen kommentarer:

Send en kommentar