fredag den 3. januar 2020

Genosse Mette?



Kommentar:
Det er tvivlsomt, om flere tvangsbortadoptioner er den rette løsning, mener eksperter. Skriver Kristeligt Dagblad og forsætter ”Når Statsministeren foreslår flere tvangsadoptioner, så ved vi ikke, om det er et forslag, der reelt vil løse de mest udsatte børns problemer,” siger Anne-Dorthe Hestbæk, der er seniorforsker hos Vive, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, som efterlyser mere viden om, hvordan det går de ganske få børn, der hvert år bortadopteres med tvang. (citat slut.)


Men en tidligere tvangsadoption, kan også misbruges, så man skal, tænke sig rigtig godt om når man udvider muligheden for tidligere fjernelse og tvangsadoption.

Ikke mindst når man gør det uden den fornødne viden, men blot for at styrke en statsministers behov for at manifesterer sig som "Børnenes statsminister"
I DDR tvangs bortadopterede man børn af politiske grunde, i DDR var det politiske modstandere af regimet, som blev straffet,ved at man fratog dem deres børn, når man satte dem i fængsel og lignende. Men man gjorde det faktisk uden lovhjemmel.

Mette Frederiksen, vil nu lave lovhjemmel til at fratage børn deres forældre på et tidligere tidspunkt. Børnene er ikke mere forældrenes, men samfundets. "Ejendom"

Typisk socialistisk- kommunistisk tankegods.

Mette ville nok have fået ros af den nu afdøde ledelse i DDR, når hun nu skaffer samfundet, den mulighed for at fjerne børn tidligere. Hun vil gøre det under dække af følgende udsagn:

”Jeg vil altid stå på børnenes side”. Hun manglede sikkert noget at hænge børnenes Statsminister op på, og her har de nye dyre spindoktorer sikkert været en god hjælp. 

Det fyldte jo også rigtig godt i nytårstalen. 

Hans Peter Toft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar