lørdag den 4. februar 2017

Vi gør alt for turisterne er gæstfrie – eller er vi ved at blive en nation af kræmmere.





TURISME: Kommunalpolitikerne taler om at få mange  flere turister til området, og man spenderer også reklame kroner på sagen og udbygger faciliteter rundt omkring. Så kan det undre, at man i Aabenraa Kommune nu har valgt at fjerne  affaldsbeholdere, med begrundelsen, beholderne bliver så hurtigt fyldt, og man kan bare tage sit affald med hjem, det gøres for at spare penge. Og Sønderborg Kommune påtænker at tage penge fra  turister, som  vil benytte, et påtænkt opført  toilet, i forbindelse med  renoveringen og udvidelsen  af parkeringspladserne ved Gråsten Slot. 

Engang   var der mange danskere , der undrede sig  småt smilede    over at de skulle betale for at benytte toiletter og  stranden, og så videre,  når de var i Tyskland. 

Nord for grænsen blev  mange  Tyskere netop vilde med Danmark fordi man her bare  kunne  gå på ned på stranden og bruge toiletter, uden at skulle have pungen op. Hvordan er vi kommet så vidt?
Er det kræmmer mentaliteten, som har sneget sig ind, og har drevet en revne i den meget omtalte  danske gæstfrihed! Man gør det nok ikke for at Tyskerne skal føle sig,  som de var hjemme eller?

 Link til relevant artikel Jydske Vestkysten:

http://www.jv.dk/artikel/2475686:Aabenraa--Politiker--Tag-dit-affald-med-hjem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar