torsdag den 9. februar 2017

Stephan Kleinschmidt SLP: Infrastrukturen vil få et gevaldigt løft til gavn for både Sønderjylland og Fyn.




SØNDERBORG: Sønderborg Kommune bør indgå en formel samarbejdsaftale med nabokommunen på den anden side af Lillebælt, Faaborg-Midtfyn, for at styrke indsatsen for en Als-Fyn bro.  Det mener udvalget for kulturel og regional udvikling, som anbefaler byrådet at godkende aftalen på sit møde 1. marts.
Aftalen indebærer, at de to kommuner forpligter hinanden på at arbejde for en fast broforbindelse mellem de to kommuner.
Det er et enigt udvalg for kulturel og regional udvikling, der anbefaler byrådet at sige ja til aftalen. 
 
Stephan Kleinschmidt Foto SLP
Udvalgets formand, Stephan Kleinschmidt udtaler:
Det er rigtig positivt, at kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn allerede har tilsluttet sig aftalen, og jeg er glad for, at vi også er på vej til det - foreløbig med udvalgets anbefaling. Aftalen er vigtig, fordi den vil give os mere konkret viden og bringe os tættere på en konkret broforbindelse. Der er ingen tvivl om, at en fast broforbindelse mellem Fyn og Als giver mange fordele - både i forhold til at tiltrække virksomheder, job og investeringer, og i forhold til at være attraktiv for tilflyttere og turister. Infrastrukturen vil få et gevaldigt løft til gavn for både Sønderjylland og Fyn slutter Stephan Kleinschmidt SLP..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar