lørdag den 4. februar 2017

Suverænt ud til fingerspidserne i Kultursalen i Augustenborg af Grarup All Stars.




UNDERHOLDNING: Rygtet var gået forud for deres komme, Grarup All stars, som med den suveræne strengevrider, Uffe Steen som kælent spiller på sin guitar, som om det hele bare er så skide let.
Sangerinde Margrete Grarup Foto Hans Peter Toft
Med Palle Hjort  på hammond orgel der med den uforlignelige lyd fra den tilsluttede Leslie-højttaleren, og det  til tider nørdede spil på tangenter var med til at give musikken en overflods  ny  fyldig dimension og gav Procol Harum kamp til stregen.
Saxofonisten Niels Mathiasen, stod ikke i kunnen tilbage for nogen af  andre, og gav flere flotte solist  smagsprøver på sin virtuositet på sax instrumentet. Niels Nelo Mogensen, stod for bunden i musikken med suverænt spil på basguitaren og nogle vokalnumre sammen med Margrethe Grarup.
Bassist Niels Nelo Mogensen Foto Hans Peter Toft
Den meget rytmiske og svingende Esben Bach, styrende trommerne perfekt,
Uffe Steen TV og Niels Mathiasen TH

og sørgede for den nødvendige præcision i løjerne på scenen i Augustenborg Kultursal fredag aften. Tonerne fra instrumenterne blev bundet perfekt sammen af den 46 årige  nordjyske sangerinde Margrete Grarup, som i nogle år er blevet betegnet som den bedst bevarede hemmelighed i dansk Jazz. Synge det kan hun, og publikum kunne næste ikke få nok af, at lytte til denne vidt favnende og  velsyngende sangerinde, som mestre både de kraftfulde stykker så som de mere stille og eftertænksomme. En fantastiks aften med professionelle  musikere og en brandgod sangerinde, og ingen  sparede på deres kunnen selv om de stod over for et mindre antal publikummer.***** stjerner  YES!
Palle Hjort  på Hammond orgel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar