fredag den 10. februar 2017

Velkommen til Sønderborg KOmmune



 

Bosætningskoordinator Tatjana Rode med velkomstpakken.
Øverst ses arket med fribilletter og rabatkort, og forrest
de fem hæfter med nyttige oplysninger til tilflyttere.
Det hele er samlet i en holder. Foto: Kim Toft Jørgensen



GRÅSTEN-Sønderborg: Hele Sønderborg området har brug for, at unge og familier flytter til kommunen for at studere, stifte familie, købe bolig, arbejde, investere og bruge vores børnehaver og skoler. Og derfor  trykkes der på mange parametre og  knapper for at understøtte den udvikling. Et nyt påfund fra Sønderborg Kommune, er en ny velkomstpakke, som nu er klar til at blive sendt til alle tilflyttere.
I velkomst pakken , som er en  farverig mappe med fem hæfter, som hedder henholdsvis. Velkommen, Børn og familie,  Unge og studerende, Kultur og fritid  og Natur og udeliv. Derudover indeholder pakken nogle vouchers, som giver tilflytterne rabatter på og gratis adgang til en række oplevelser.
 

Ole Wandahl Stenshøj. Foto Kim Toft Jørgensen

 Vi, der bor her, ved, hvor fantastisk området er, og de mange kvaliteter vil vi gerne bevare, udvikle og dele med andre. Vi ønsker så meget, at vores tilflyttere bliver glade for at være her, og derfor er det vigtigt, at vi tager godt imod dem og støtter dem i at falde godt til, få et netværk og kende mulighederne for at få gode oplevelser i kultur- og fritidslivet. Jeg ser velkomstpakken som et rigtig fint værktøj i den indsats, og jeg er sikker på, at vores tilflyttere bliver glade for den. Udtaler  formand for erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune, Ole Wandahl Stenshøj (K).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar