onsdag den 11. marts 2015

Fødselshjælper..



Advokatfirma Kjems hovedkvarter i Gråsten Palæet" , hvor Den Kgl. Livgarde trækker op når dronningen er på Graasten, Domicilet er sat til salg for godt 8,5. millioner. Det ejes af et ejendoms APS, Hvor Advokaterne H. Philip Jensen, Poul Erik Hansen, Hans Lindum Møller og Hans Henrik Würlitzer har mere end 5 procent ejerskab. Og ønsket om salget skal måske ses i lyset af, at advokat Hans Lindum Møller er udtrådt af advokatfirma fællesskabet i 2007. Hvor det nu kun er tre medejere og derfor måske ikke fortsat er interesse i at eje ”Palæet” . Firmat har fået Mark Stølting til advokatfuldvægtig. søn af Gråsten Kommunens sidste kommunaldirektør.Og har et kontorsamarbejde med advokat Jette Pertou.


GRÅSTEN: Ifølge  Erhvervs og Selskabsstyrelsen har Gråsten  advokatfirma KJEMS været  fødselshjælper for   firma FRANZ GOTTWALD´s etablering via anpartsselskab  i Danmark. Det tyske firma fra Bremen, beskæftiger sig med tætningsteknik og  hydraulik. Firmaet blev grundlagt i 1930 og har over 100 medarbejdere. Selskabet får  co. Adresse i Struer. Men direktionen  består af Norbert Brothun, Am Krähenberg 52, 28239 Bremen, Tyskland, den 06.03.2015, Ulrike Wulf, Oslebshauser Heerstr. 243, 28239 Bremen, Tyskland.

Selskabsetableringen (AVKFK ApS) var den 5.3.2015, med advokat  Hans Henrik Wurlitzer  ( Kjems) som direktionen og den ændrede status, med navneændring, til Franz Gottwald og med direktionen fra Bremen var allerede via en vedtægtsændring på plads den 6.3.2015. Anpartskapitalen er på 50.000.

Link til det tyske Selskab:  http://www.gottwald-hydraulik.com/en/