onsdag den 29. oktober 2014

Sure æbler..





ÆBLEFESTIVAL: ”De er sure sagde ræven” - man kan næsten ikke komme til  anden konklusion, når man læser V-folketingsmedlem på børne-orlov,  Ellen Trane Nørby´s opstød over,  ikke at have fået lov til plante æbletræer i Gråsten.
 Når byrådsmedlem  Peter Hansen  (V) senere må gå til bekendelse, at de  (V) har fået invitationen, men man   har nok ikke haft tid  til at hente den i  ”Dueslaget” på Rådhuset. ( Den var sendt som E-mail – så det var nok bare en smart bemærkning)   

Alle der har arbejdet i udvalg med Peter Hansen kender jo  hans  måde at være forberedt på til møderne. Så det undre måske  ikke så meget at tiden får skylden.
Det kunne jo også  bare være, man  blot havde fravalgt æble træ planteøvelsen, men efterfølgende er  blevet så overrasket over den store mediebevågenhed som Æblefestivalen fik,  ikke mindst på grund af den nye Skatteminister fra Adsbøl. Så  Venstre føler man blive nød til sige noget - kritisere  - når man nu  ikke er kommet med på billederne og har fået omtale. Det er måske her i man skal søge den reelle årsag til man  kalder æblefestivalen rød? 

 Men Gravenstein æbler er ikke sure og de fleste er røde, når de har fået sol nok. Og det er måske solen fra medierne, som den kritiserende V- politiker på Borgen og i Byrådet  vil have til at skinne på sig - nu efterfølgende. Jens  Peter Thomsen  (V)fra Gråsten havde da fået besked, og deltog. I øvrigt var alle borgere  inviteret til at plante træerne man skulle blot møde op på Torvet i Gråsten.
Så igen en (over)fuser fra Peter Hansen – og måske på sigt et skud i foden?