lørdag den 4. oktober 2014

Benny fra Adsbøl gi´r den på guitar..



Skatteminister optræder med sin guitar og planter æbletræ
Ved Gråsten Æblefestival vil Danmarks nye skatteminister, Benny Engelbrecht underholde med sin guitar og plante æbletræer. Også lokalpolitikere deltager i plantningen.


HØR BENNY LIFE på SCENEN:http://graasten-nyt.blogspot.dk/2014/10/the-engelbrechts-valgte-et-gult.html
http://graasten-nyt.blogspot.dk/2014/10/the-engelbrechts-valgte-et-gult.html


Danmarks nye skatteminister, Benny Engelbrecht, som bor i Gråsten-området, er blevet kritiseret af politiske modstandere for at mangle uddannelse, mens andre mener, at Folketinget generelt har for mange akademikere i forhold til andre typer af erhvervsbaggrund.
Under alle omstændigheder er Benny Engelbrecht en mand med mange talenter. Det vil han vise ved Gråsten Æblefestival, som finder sted i efterårsferien. Ved festivalen holdes blandt andet tre Torvedage på Torvet med kunsthåndværk, lokale fødevarer og musik, og her vil Benny Engelbrecht underholde med sin guitar. Det sker onsdag den 15. oktober kl. 16.
Planter sammen med byrødder
I løbet af festivalen er alle inviteret med til at plante 600 gråstenæbletræer. Og også til dette projekt til Benny Engelbrecht bidrage. Han planter et æbletræ samme onsdag kl. 14, og her får han selskab af viceborgmester i Sønderborg Kommune Aase Nyegaard og formanden for udvalget for kulturel og regional udvikling, Stephan Kleinschmidt. Desuden vil også Charlotte Riis Engelbrecht, som er formand for kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune, sætte et træ i jorden. Og hun kan følges med skatteministeren, som er hendes mand.