torsdag den 29. december 2011

Vuggestue og børnehave børn i nye omgivelser

GRÅSTEN: Nybyggeriet af den integrerede institution på Stjernevej nærmer sig sin afslutning og ombygningen af børnehaven på Ravnsbjergvej er  i fuld gang. I mens  alle Gråstens børnehavebørn indtil nu har  haft deres daglige gang i lokalerne i den gamle Engparkens børnehave og i udflytterbørnehaven i Egernsund. 
Blandt forældre, personale og forvaltning har der været bred enighed om at fejre omlægningen af Gråstens børnehavestruktur med nye navne til de to institutioner: Derfor har alle Gråstens borgere haft mulighed for at deltage i en stor navnekonkurrence, hvor vinderne nu er valgt. Helle Johannsson vandt med navnet ”Tumleby” til den integrerede institution på Stjernevej, mens Jesper Bojsen vandt med navnet ”Vindsuset” til børnehaven på Ravnsbjergvej.
Foto:  Sønderborg Kommune



Navnene er valgt af en jury sammensat af både forældreråds repræsentanter, børnehavernes personale, dagtilbudsleder Helle Christiansen og borgmester Aase Nyegaard (fæ), og  blev afsløret  på den  gamle Stjernevejens Børnehave nu TUMLEBY , hvor borgmester Aase Nyegaard (fæ)  overrakte præmierne og afslørede navnene. De to vindere modtog hver en flot præmie indeholdende masser gode sager og gavekort fra en række sponsorer i Gråsten og omegn.
Der  er flyttet 66 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn ind i den nye integrerede institution på Stjernevej, mens den nye børnehave på Ravnsbjergvej, med plads til 90 børn, er klar til indflytning i løbet af foråret 2012. 
Børnehaven "Bulderby" under ombygning, når den er færdig i løbet af foråret 2012 skifter den navn til Vindsuset, det er ikke blevet offentliggjort hvilke navne der ellers stod til rådighed for jurien i navne konkurrencen.
.

1 kommentar:

  1. prøv at skrive lidt om den fine legeplads tumleby har fået.800m2 med 30cm mudder. Fint med kobbertagrender, men ingen penge til en ordenlig legeplads... fint og flot sønderborg kommune.....

    SvarSlet