mandag den 12. december 2011

Helt ind til armeringen.


GRÅSTEN: Trappen  op til Egernsund Brovej fra Toftvej,  som for tiden.  er ved at blive renoveret. Er blevet  indhyllet i plastfolie, på en ret spekulativ måde, som måske kunne give associationer til galleri trappen i Keops pyramiden . Det  er  nok heller ikke den bedste årstid, at renoverer  betontrapper i.


Som det ses på billederne, så bliver der gået grundig til værks med afbankning af betonen helt indtil armeringen. Så der  i fremtiden kan  færdes  sikkert på trappen, som har været i kraftigt forfald igennem flere år, uden der er blevet foretaget vedligeholdelse.


Relateret artikler:


MASSAKRE PÅCYKELNEDKØRSEL:


MED MIN HAKKE MENSKOVL: 


imens  trappen er afspærret på grund af renoveringen, er der kun den af borgerne genetablerede cykel og barnevogns nedkørsel  som kan benyttes udover trappen på den modsatte side af den stærkt trafikerede Brovej.


2 kommentarer:

  1. Syntes stadig at det var forkert af Sønderborg kommune at fjerne cykelsti/barnevognssti.
    Håber så i det mindste at kommunen denne gang tænker sig om og laver en sliske på trappen så man kan trække sin cykel op.

    SvarSlet
  2. Ja man kan virkelig undre sig over, at der ikke tænkes så langt, når man har en trappe der fører op til kombineret fortov/ cykelsti.Som der jo er tale om på Brovej.

    Hans Peter Toft

    SvarSlet