fredag den 20. oktober 2017

Har vi det ikke herligt og sikke en politisk aktivitet for bare 0,002 procent!








GRÅSTEN: Sønderborg Kommune har bevilliget 100.000 kroner til at leje faciliteter  hos  Gråsten Rideklub,til Væksthusets medarbejdere og borgere, som arbejder i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten.
 
Og  fluks  har hele tre politikere   ( måske i valgkampens navn) taget ejerskab til denne store beslutning:

Stephan Wakkelpudding (SLP)+(RV) : ”Ved at bevilge 100.000 kr. har vi givet Væksthuset mulighed for at få en fast base i Gråsten. På den måde vil samarbejdet med slotshavens gartnere kunne intensiveres, så der kan sættes skub i udviklingen af Den Kongelige Køkkenhave”

Tom  Barhocker  (V):En fast base i Gråsten vil også give de borgere, der er tilknyttet Væksthuset, en mere struktureret hverdag med ro til at udvikle kompetencer inden for gartneri, supplerer næstformanden for udvalget for kulturel og regional udvikling.

Guitar Niels Ole (S) : Fælles lokaler vil give mulighed for at styrke det daglige samarbejde mellem slotshavens gartnere og Væksthuset, slutter formand for socialudvalget.

 Lokalerne er foreløbig lejet for et toårig periode  hos Gråsten Rideklub.
Sønderborg Kommune har et budget på ca 4.500.000.000 kroner (4,5 milliarder kroner.) De 100.000 udgør 0,002procent af det samlede budget, men har stor betydning både for politikerne, og for  at sætte skub i projektudviklingen af Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot.   

Væksthuset  som har base i Augustenborg, har ingen faciliteter i Gråsten som fællesrum, hvor borgere og medarbejdere kan  pauserer eller indtage frokosten. Så der kan ikke arbejdes i køkkenhaven så mange timer ad gangen. Men det er nu åbenbart et afsluttet kapitel efter der bevilliget hundrede tusinde kroner, som sikkert også vil vække glæde i rideklubbens  pengekasse forvaltning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar